oturma eylemi Haberleri

oturma eylemi haberleri ve güncel oturma eylemi gelişmeleri, oturma eylemi ile ilgili tüm video, oturma eylemi fotoğrafları ve oturma eylemi haberleri Haberler, Son Dakika Haberleri - E HABER 7/24 sitemizde


Filistin

Siyonist işgalcilere maddi destek sağlayan firmaların Van’ın Erciş ilçesindeki şubelerine gelen bir grup genç, oturma eylemi gerçekleştirdi.

Güncel

Diyarbakır'da Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Gazze'de 7 ayı aşkın süredir devam eden soykırıma dikkat çekmek ve gündemde...

Güncel

ABD ve birçok batı ülkeleri tarafından üniversitelerde başlatılan Filistin için oturma eylemine Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri de destek verdi.

Güncel

Psikoloji ve Ruh Sağlığı bölümlerinde okuyan öğrencileri, 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü münasebetiyle Gazze için oturma eylemi gerçekleştirdi.

Filistin

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencileri, ABD ve Avrupa’daki öğrencilerin Gazze’de yaşanan soykırıma tepki göstermek için başlattığı eyleme destek vermek için...

Güncel

Siyonist işgal çetesinin Gazze’de sürdürdüğü soykırım karşısında Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin tepkileri devam ediyor.

Güncel

​​​​​​​Gebze Teknik Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, Filistin'deki işgale karşı tepkilerini dünyadaki üniversiteliler ile eşzamanlı şekilde oturma eylemi gerçekleştirdi.

Güncel

"Gazze için üniversiteler ayağa!" kapsamında Bitlis Eren Üniversitesi kampüsünde oturma eylemi yapıldı.